Trendy plavek sezóny 2019

Pro letošní sezónu jsme pro vás připravili extra velkou dávku letní radosti a barvitosti! V kolekcích jsme si vyhráli s barvami, vzory a energií. Všechny plavky jsou zářivé a poutají pozornost. Kolekce se hodí pro mladší i starší ročníky, pro dámy drobné i dámy robustní. Košíčky máme od velikosti B až do velikosti O. Kalhotky seženete ve velikosti S až 4XL. Kousky lze vzájemně různě kombinovat a vytvářet tak unikátní sestavy. Vybere si opravdu každá, neboť díky svým specifickým vlastnostem jsou naše plavky originální a osobité!

ceske_plavky_Fantasy_kolekce_2019

Pro milovnice moře tu máme kolekci Penelope. Plavky mají temnou námořnickou modř a krásnou ozdobu v podobě vystouplého detailu lana. U vody ještě chvíli zůstaneme, neboť kolekce Patricia je letošní patronkou oceánu! Mísí se v ní odstíny temných mořských hlubin a blyštivé smaragdové hladiny.

Ceské_plavky_Fantasy_PENELOPE

Patříte-li spíše mezi pohodářky, jež se vyžívají v dobrém jídle, rády se usmívají a “jen tak jsou” s klidem na duši, najdete se v kolekci Bali. Věděly jste, že právě tato kolekce na Bali skutečně vznikla? Užijte si i vy vyrovnanost tohoto specifického designu! Skvělého vzhledu dosáhnete seskupením Bali s tyrkysovou nebo sytě růžovou barvou v odstínu ibišku.

Ceské_plavky_Fantasy_Bali_2019

Právě kolekce Ria je specifická svou různorodostí. Na plavkách najdete nejen vzorky krásných květů, ale i náznak batiky a prvky boho stylu. Pracujeme zde především se dvěma barvičkami. Světle modrou, kterou jistě ocení zejména mladší dámy, a tmavě modrou, která uchvátí ženy plnějších tvarů. S koktejlem na prosluněné pláži rozhodně zazáříte!

Ceské_plavky_Fantasy_Ria_2019

Pro romantičky tu máme speciální dávku květin a jemnosti v podobě tmavých plavek, které však disponují nádhernými bílo-růžovo modrými květy. Tania skvěle vypadá s bílým nebo růžovým lemováním plavek. Součástí kolekce je i tankini a jednodílné plavky.

Ceské_plavky_Fantasy_Tania_2019

Jste spíše dračice s vášní ke sportu? Žádné krajky, volánky, květiny či výrazná zdobení? Zamilujete si kolekci Dany. Vyniká jednoduchostí, nadčasovostí a hrou barev. Slučovat můžete kterékoli kalhotky i podprsenku. Kolekce Retina je také žhavým favoritem pro působivé léto zejména u sportovně založených dam. Barevné dynamické zpracování rozbuší srdce nejednoho muže ve vašem okolí. Plavky se pyšní jemným detailem a síťovaným černým materiálem, jenž najdete jak u kalhotek, tak na podprsence.

Ceské_plavky_Fantasy_Retina_2019

Pro snílky tu máme speciální kolekci Gioia, italsky Radost, jež nabízí potisk barevných peříček. Přesně jako z lapače snů! Naopak pro milovnice květin poskytujeme speciální kolekci Floral, jež předvádí okouzlující květinové pojetí v moderním stylu v modro růžové barvičce.

Ceské_plavky_Fantasy_Gioia_2019

Přitahujete ráda pozornost? Sáhněte po kolekci Matrix! Sympatická kolekce Yoga vznikla na Bali. Houpe se v rytmech pohody, klidu a jógy. Svými jemnými barvami vás zaručeně dostane. Poslední kolekcí pro léto 2019 je Sigi. Sympatická a velice přizpůsobivá kolekce v meruňkovo černé barvě. Velmi jednoduše se kombinuje. Vyniknete v ní díky indy vzoru a  lemování!

Ceské_plavky_Fantasy_Sigi_2019