Co se v létě nosí? Tyhle kousky zaručeně využijete

Spodní prádlo do letních dnů si žádá pečlivý výběr. Žádné neprodyšné podprsenky nebo nepadnoucí kalhotky rýsující se pod světlými kalhotami. Místo toho sáhněte po příjemných materiálech, ve kterých se nezpotíte a budete se cítit komfortně. Které z našich kousků se letos opravdu nosí?

Usnadněte si každodenní výběr letního outfitu

1) Kombinujte s oblečením

Prvotní volba překvapivě nepadá přímo na spodní prádlo jako takové, ale na celodenní outfit. No představte si, že jste si zvolili nádhernou podprsenku, která dokonale drží vaše poprsí, a kalhotky s vyšším pasem, a pak jste zjistily, že vám z halenky lezou nehodící se ramínka a při poryvu větru jsou vidět okraje kalhotek. Takhle byste si letní dny příliš neužily!

2) Mějte jen padnoucí spodní prádlo

Je to jednoduché. Když máte jistotu, že každý kousek za každé situace sedí tam, kde má, a drží to, co má, máte vyhráno. Zkrátka si jen zvolíte střih ladící k oblečení a můžete vyrazit. Žádné ošívání se a kontrolování „pro jistotu“. Buďte si jisté po celý den!

Oblékejte se chytře

Světlé lehké kalhoty, obtáhlé šaty, halenka s většími průstřihy nebo obyčejné bavlněné tričko. Co tyto kousky spojuje? Není to jen léto. Tím spojovníkem je fakt, že ke každému nutně potřebujete elegantní spodní prádlo.

3D spacer

Podprsenka, která nesmí chybět v šatníku žádné ženy. Zatímco ostatní podprsenky jsou komfortní, pevné a padnou jako ulité, 3D Spacer se liší jednou maličkostí. Díky jedinečné technologii 3D Spacer jsou podprsenky prodyšné, lehoučké a prsa se v nich nemačkají. Podprsenka se plně přizpůsobí vašim ňadrům. Zároveň však vytvoříte krásný dekolt přirozených tvarů. Pórovité složení odvádí pot a vy se vyhnete nevzhledným skvrnám od potu. Pro parné dny ideální!

Tanga

Pokud vám nevadí svérázný střih, vsaďte na tanga. Tanga jsou praktická a hodí se pod každé oblečení. Pod upnutou sukní vás neprozradí okraje nebo krajka a pod bílými kalhotami nebude prosvítat nežádoucí motiv kytiček. Kolikrát jste podobně nepovedený outfit potkaly vy osobně? S tangy se vám nic podobného nemůže stát.

Kalhotky

Kalhotkám věnujte značnou pozornost. Nepadnoucí kalhotky, vytahané kalhotky nebo dokonce vybledlé kalhotky nejsou zrovna lichotivým prvkem. Představte si, že pod krásnou lehkou sukní se vám rýsuje tvar neforemných kalhotek. To je obrovské faux pas. Kalhotky si proto vybírejte pečlivě. Věnujte se materiálu, střihu i barvě.

Pár tipů od nás

  • Pod bílé oblečení si nikdy neberte bílé spodní prádlo. Volte tělovou barvu podprsenky i kalhotek. Bílé spodní prádlo nevzhledně prosvítá.
  • Pod světlé nebo poloprůhledné oblečení si vybírejte jednobarevné spodní prádlo. Prosvítající motýlci pod sukní na pozadí dámy v letech nejsou právě elegantní.
  • Pravidelně obměňujte své spodní prádlo. Nepadnoucí kousky už nikdy v módě nebudou