Nechte svoje prsa dýchat – podprsenky 3D SPACER

Podprsenka 3D_VIP-PRADLO

Také si říkáte, že vás už nemůže nic překvapit, že všechno, co se vynalezlo v oblasti prádla, se už nemůže posunout? Omyl, milé dámy. Tentokrát si výrobci posvítili na materiál, ze kterého se podprsenky šijí a vznikla tak převratná novinka – 3D SPACER.

Možná to zní vědecky, ale není to nakonec nic složitého. Košíčky podprsenky 3D SPACER jsou vyrobeny ze speciálního dvouvrstvého materiálu, který má hned několik vlastností. Je neuvěřitelně lehký, takže máte pocit, že jste si podprsenku zapomněla vzít na sebe. Je beze švů, takže dokonale padne na každý tvar prsou. Ale tou hlavní výhodou je vysoká prodyšnost.

Konec podprsenkového pocení!

Podprsenka 3D_VIP-PRADLO Ráda sportujete? Nebo jste majitelka větších prsou? Nebo prostě jen celý den běháte po schůzkách a není čas na oddech? A jak reaguje vaše podprsenka? Potí se a potí. Tomu je s materiálem 3D SPACER konec. Ten právě umí dokonale reagovat na změny vaši tělesné teploty a případnou vlhkost odvede pryč – vaše prsa budou po celý den v suchu!

Podprsenka 3D_VIP-PRADLO

Druhá kůže

Zákaznice, které už vyzkoušely podprsenku 3D SPACER, mluví ve stejném duchu – podprsenka je neuvěřitelně lehká a krásně sedí. Za zmínku stojí i u větších velikostí širší ramínka a zapínání na dva háčky. Košíčky jsou hladké, takže nejen dokonale vytvarují prsa, ale dobře se skryjí pod přiléhavějším oblečením.

Výběr barev a velikostí najdete zde