TOP 5 NEJLEPŠÍCH STŘIHŮ PRO VELKÁ PRSA

Top_5_nejlepsich_strihu_pro_velka_prsa1

Pamatujete, kdy jste naposledy sehnala podprsenku, která opravdu seděla?
Víme, že není jednoduché nakupovat podprsenky, když nosíte velikost košíčků D+….Pokud jste někdy vstoupila do zkušební kabinky s 10-ti podprsenkami a vyšla jen s jednou nebo žádnou, tak jistě dobře víte, jaké to je.Některé z nás se raději vyhýbají obchodům úplně a nakupují podprsenky online. Zatímco nakupování online má své výhody, není nic více odrazujícího, než si udělat velkou objednávku a pak vše muset vrátit, protože nic nesedí.
Pokud máte to štěstí a objevila jste obchod se spodním prádlem ve Vašem sousedství, pak máte skoro vyhráno. Ale pokud patříte k většině z nás, které marně hledají podprsenky, které padnou, pak je tento článek přesně pro Vás. Žádná žena by neměla trpět bolestí ve špatně padnoucí podprsence nebo mít strach z jejího nakupování. Všechny ženy si zaslouží podprsenky, které dobře sedí a ve kterých mají příjemný pocit.

Jste připravena na setkání se svou novou podprsenkou? Tady je TOP 5 nejlepších střihů pro velká prsa:

1.VYZTUŽENÁ PODPRSENKA

Top_5_nejlepsich_strihu_pro_velka_prsa2

CHARLOTTE VYZTUŽENÁ PODPRSENKA A CHARLOTTE BIKINI V BARVĚ BRONZE (bronzová)

Charlotte je více, než jen hezká podprsenka. Kromě toho, že je perfektním mixem retro a sexy stylu, je tu jiný důvod, proč je Charlotte bestsellerem číslo 1.
Vyztužené košíčky mají přesně to správné množství výztuže, aby dokonale padly skoro jakémukoliv typu poprsí. Model košíčku střiženého ze tří částí a přidaným bočním “popruhem” tvaruje Vaše prsa dopředu a k sobě. Dostatečně pevný obvod je zároveň i dostatečně pohodlný, aby Vaše prsa udržel pozvednuta a poskytoval jim dostatečnou podporu po celý den (mimochodem 80% celkové podpory podprsenky zajišťuje obvod).

Top_5_nejlepsich_strihu_podprsenek_pro_velka_prsa3

CHARLOTTE VYZTUŽENÁ PODPRSENKA A CHARLOTTE BIKINI V BARVĚ BRONZE (bronzová)

Charlotte vyztužená podprsenka přichází ve velikostech 70cm-85cm B, 70cm-100cm C, 60cm-90cm D-O a 65cm-100cm D-I a je momentálně dostupná v sedmi barvách a osmá (celá černá) teprve přijde!

2.PODPRSENKA “PLUNGE”

Top_5_nejlepsich_strihu_podprsenek_pro_velka_prsa4

CASEY PLUNGE JEMNĚ VYZTUŽENÁ PODPRSENKA A ŠORTKOVÉ KALHOTKY V BARVĚ RUBY WINE (rubínově vínová)

Překvapení! Neočekávala byste pro velká prsa “plunge” podprsenku s hlubokým výstřihem, nebo ano?
Pokud hledáte podprsenku, která bude vytvářet ten nejhezčí “plunge” hluboký dekolt, nehledejte jinou, než Casey. Design s nižším středem byl vyvinut speciálně k tomu, aby se velká prsa nerozlévala do boků a držela více “u sebe”.Ačkoli není kompletně bezešvá, muldované košíčky z mikrovlákna jsou zakončeny nádhernou květinovou krajkou a střih vytváří ohromující dekolt.
Kromě toho, že je to velmi hezká “každodenní” podprsenka, má také širší obvod, který poskytuje extra podporu pro plnější poprsí.

Top_5_nejlepsich_strihu_podprsenek_pro_velka_prsa5

JEANIE PLUNGE MULDOVANÁ PODPRSENKA A JEANIE ŠORTKOVÉ KALHOTKY V NAVYBLUE (námořnická modrá)

Pokud se Vám líbí Casey, pak budete jistě zbožňovat i její chic sestru Jeanie. D+ košíčky, decentně elegantní design a bezkonkureční tvar prsou známý ze střihů push-up – to jsou naše důvody, proč si jít pro ultra nízký a kompletně bezešvý střih!

3.”TRIČKOVÁ” PODPRSENKA

Top_5_nejlepsich_strihu_podprsenek_pro_velka_prsa6

ALINE “TRIČKOVÁ” PODPRSENKA A ALINE BIKINI V BARVĚ NUDE (zlatavě tělová)

Každá žena potřebuje ve svém prádlovém šuplíčku minimálně jednu denní “tričkovou” podprsenku (s hladkým košíčkem, neviditelným pod uplými tričky a topy).Aline je jedna z nejlepších “tričkových” podprsenek pro velká prsa.Je vyrobena z hedvábného jemně proužkovaného materiálu a má hladké bezešvé košíčky.
Tohle je podprsenka, která má pro každou ženu mnohem větší hodnotu, než kolik opravdu stojí.

Top_5_nejlepsich_strihu_podprsenek_pro_velka_prsa7

TESS NEVYZTUŽENÁ MĚKKÁ PODPRSENKA S KOSTICÍ A TESS BIKINI V BARVĚ IVORY (slonová kost)

Pokud máte ráda Aline “tričkovou” podprsenku, mohla by se Vám líbit také Tess nevyztužená měkká podprsenka s kosticí. Je to alternativa k bavlněné podprsence – materiálová kombinace modal/spandex je ovšem odolnější, ale zároveň také pohodlná a prodyšná.Tento styl je nevyztužený, je to tedy skvělá volba pro ty, které preferují přírodní tvar poprsí.Líbí se nám, že obvod nabízí pohodlnější pocit, než většina bavlněných modelů a nevytahuje se tak rychle.
Byla vytvořena pro velikosti D+, velikostní řada obsahuje tedy obvody 65cm-90cm a košíčky D-I a je nyní dostupná ve dvou barvách – ivory (slonová kost) a charcoal grey (uhlově šedá).

4.PODPRSENKA “FULL CUP” (S UZAVŘENĚJŠÍM KOŠÍČKEM)

Top_5_nejlepsich_strihu_pro_velka_prsa8

CAROLE NEVYZTUŽENÁ MĚKKÁ PODPRSENKA S KOSTICÍ A CAROLE ŠORTKOVÉ
KALHOTKY V BARVĚ IMPERIAL PURPLE (fialová)

Pro mnohé z nás, které přemýšlíme o podprsence s uzavřenějším košíčkem, je to synonymum pro “staromódní” nebo “něco, co by si oblékla moje babička”.
Samozřejmě, že žádná žena nechce vypadat
nemoderně ve svém prádle a proto tento předsudek příchází zbořit Carole nevyztužená podprsenka, která balancuje v rovnováze mezi stylem “sexy” a “sofistikovaná”. Košíčky, které jsou do své třetiny pokryté krajkou, rozhodně nevypadají mohutně i se svým “plným krytím”. Carole nevyztužená měkká podprsenka je bezpochyby úspěšným mixem dobrého střihu, funkce a zdobnosti.

Top_5_nejlepsich_strihu_podprsenek_pro_velka_prsa9

MARIANNE NEVYZTUŽENÁ MĚKKÁ PODPRSENKA S KOSTICÍ A MARIANNE ŠORTKOVÉ
KALHOTKY V BARVĚ CHAMPAGNE/SILVER (šampaň/stříbrná)

Pokud máte ráda Carole, možná se Vám zalíbí i Marianne, která má také uzavřenější košíček a je dostupná ve velikostech obvodů 65cm – 90cm a velikostech košíčků D – I ve třech barvách (černá, kobaltově modrá a šampaň).Krásný styl je podtržen také vyjímečným stříbrným vláknem vyšitým do krajkové svrchní vrstvy košíčků.

5. PODPRSENKA “MULTIWAY”

Top_5_nejlepsich_strihu_podprsenek_pro_velka_prsa10

ELISSA PODPRSENKA S ODEPÍNACÍMI RAMÍNKY (KORZETOVÁ) A ELISSA BRAZILKY

Podprsenka Elissa je perfektní podprsenka pro každou příležitost a můžeme ji označit jako jednu z neuniverzálnějších na našem seznamu. Odnímatelná a nastavitelná ramínka umožňují nosit podprsenku na 5 různých způsobů (za krk, na zádech do kříže, klasicky, bez ramínek a jen na jedno rameno).Silný a široký obvod poskytuje pri každém tomto způsobu silnou podporu.Muldované košíčky nabízí větší krytí, než některé styly výše, ale zaručují zase lepší udržení poprsí na místě. Nově přidané barvy k Pearl White (perlově bílá) tělová a černá.

Top_5_nejlepsich_strihu_pro_velka_prsa11

JEANIE PODPRSENKA S ODEPÍNACÍMI RAMÍNKY (KORZETOVÁ) A JEANIE KALHOTKY S
VYSOKÝM PASEM V BARVĚ BLACK (černá)

Pokud se Vám líbí Elissa, mohla by se Vám také líbit Jeanie podprsenka s odepínacími ramínky nebo-li korzetová, která přichází ve dvou barvách (tělová a černá) a která má také bezešvé muldované košíčky.

BONUS: PŘEKRÁSNÁ KRAJKOVÁ PODPRSENKA S ROZŠÍŘENÝM OBVODEM (BRALETKA)

Top_5_nejlepsich_strihu_pro_velka_prsa12

SANDRINE PLUNGE PODPRSENKA A SANDRINE ŠORTKOVÉ KALHOTKY V BARVĚ BLACK
(černá)

Pro některé z nás je sexy krajková podprsenka každodenní podprsenkou.Jestliže jsme zmínili více krajkových podprsenek, tak Sandrine je jednoduše top.
Jejími hlavními rysy jsou krásný celokrajkový obvod (s vyztužením mini kosticemi, aby ještě lépe držel) a vrstva krajky, která rámuje košíčky a pokračuje nahoru k ramínkům.Bezpochyby toto je jedna z těch podprsenek, která je jednoduše moc hezká na to, aby zůstala schovaná.Byla by perfektní se sukní s vysokým pasem nebo kalhotami pod večerní top nebo lehký cardigan.
Jako nový styl je momentálně dostupná v barvě Black (černá) a Cameo Rose (pudrová růžová)a romantická modro-šedá barva, která se nazývá French Blue (francuzská modrá) přijde později.

Top_5_nejlepsich_strihu_pro_velka_prsa13

ELISSA NEVYZTUŽENÁ BRALETKA A ELISSA BIKINI V BARVĚ PEARL WHITE (perlově bílá)

Pokud milujete Sandrine, jistě se zamilujete i do braletky Elissa, která je v perlově bílé také překrásná.