Ewa Michalak® – podprsenky pro každé poprsí

1203002473
Ewa Michaláková je módní návrhářka spodního prádla, která působí na trhu bezmála dvacet let. Žena, která rozumí hlavně objemnějšímu žen- skému poprsí – tak by se také dala nazvat tato polská Madam podprsenka, jejíž kolekce a zpracování podprsenek patří mezi jedny z nejlepších.

1372762506
Každá z nás se určitě setkala s prob- lémem, kdy se nám líbí vzor pod- prsenky, ale buď není v naší velikosti, nebo střih nesedí našemu poprsí. Ewa si všimla, že mnoho značek končí s velikostí košíčků u písmene D  a s obvody podprsenek to také není moc slavné. To byl pro ni impuls začít navrhovat podprsenky, které bude sama testovat na různých ženách a tím ručit za dokonalost střihů i kvalitu a funkčnost. První výroba a prodej byly ještě v malém, podprsenky nabízela jen na svých osobních strán- kách. Že to dělá dobře, ukazoval obrovský zájem o nově ušitou kolekci, která byla během chvilky vyprodaná.

C7D_7092-Edit

Ale zpět z minulosti. Možná si položíte otázku, v čem je tedy Ewa tak jedinečná? Každopádně dokonalými střihy podprsenek a nabízené velikostní škále od jednoho druhu. Obvody 65 až 140 a koší- ček AA až MM. Tou největší přednostní ale je, že podprsenka Ewa Michalak dokáže zvednout a podržet poprsí i u košíčku M. Velkým nešva- rem u jiných výrobců podprsenek je špatně pad- noucí a nedržící tvar. Ewa šije košíčky místo ze tří částí ze čtyř, má nižší a tenčí kostice i u větších ve- likostí a používá materiál, který je lehký a příjemný (převážně z bavlny).

Pro správné určení velikosti podprsenek Ewa Michalak®  je potřeba tří měření:

  1. obvod, který se měří pod prsy a je pevný
  2. obvod, který se měří pod prsy, ale je volný
  3. obvod přes prsa, který se měří v předklonu, trup je rovnoběžně s podlahou

Malým, ale příjemným bonusem je i prezentace podprsenek nejen pro různé velikosti, ale i věkové skupiny.

pol_pl_Biustonosz-S-Granatowa-Pantera-737_5

pol_pm_Biustonosz-SM-Kankan-771_11pol_pl_Biustonosz-BM-Magnolia-693_1