Jak se správně obléknout?

To je už po dlouhá staletí téměř hamletovská otázka; mnohdy na tom závisí vaše bytí a nebytí, protože stále platí, že lidé si vytváří úsudky o druhých na základě prvního dojmu, který je z velké části tvořen také tím, jak se dotyčný oblékne. Je dobré si to pamatovat nejen pro běžný život, ale zejména ve chvíli, kdy se chystáte na pracovní pohovor. I drobná chybička jako je prosvítající spodní prádlo může k tomu, kdo pohovor vede, vyslat negativní signál.

Podprsenka Calvin Klein F3720E

A právě správně zvolené spodní prádlo je základem každého outfitu. Je na něm založeno nejen to, jak se budete cítit, ale mělo by se od něj odvíjet vše, co si poté vezmete na sebe. Dříve platilo, že pod světlé oblečení by se mělo nosit jen světlé spodní prádlo. To už ale dávno neplatí a pod bílé tílko si můžete vzít i černou podprsenku. Vždy si ale musíte dávat pozor, abyste nevypadala spíše lacině, než ležérně či laškovně. Pokud tak nechcete za žádnou cenu šlápnout vedle, tak raději slaďte barvu podprsenky s barvou trička, topu či halenky a nikdy nenechte vaše kalhotky vykukovat nad kalhotami či sukní, ne každý je totiž zvědavý na vaše spodní prádlo.

Pro zvláštní příležitosti platí také zvláštní pravidla. Pod společenské či svatební šaty není dobré si brát klasickou podprsenku. Pokud máte šaty korzetového typu a bojíte se, že by vám bylo vše vidět, pořiďte si buď podprsenku bez ramínek, nebo tzv. nalepovací, zajisté budete vypadat lépe, než s nevzhlednými plastovými ramínky. Další variantouje zajisté i korzet, který vytvaruje vaši postavu a zdůrazní dekolt; noc pak pro vás navíc nemusí skončit s koncem plesu. 😉

Ať už se chystáte kamkoliv, přemýšlejte nad každým kouskem oblečení, které si berete na sebe, spodním prádlem nevyjímaje. Ačkoliv nemusí být na první pohled vidět, i tak jeho správným výběrem zdůrazníte vaše přednosti a zakryjete nedostatky, a o to přece jde.