Víte co se skrývá za značkou Emporio Armani?

Móda od Armaniho – jemnost pro muže a síla pro ženy.EMPORIO_ARMANI_light

Výrobky módního návrháře Giorgio Armani jsou značkou luxusu, elegance, kvality a pohodlí z vybraných materiálů, padnoucích střihů. Jako přímí dovozce do české a slovenské republiky, si Vám dovolujeme nabídnout kolekce luxusního spodního prádla této značky.

GiorgioArmani

Giorgio Armani se narodil v roce 1934 v Itálii, ve městě Piacenza. Svoji kariéru odstartovat jako aranžér u Milánského obchodního domu La Rannascente. V roce 1964 byl přijat jako návrhář u Nino Cerutti. O deset let později představil svoji první pánskou kolekci oblečení a další rok pak první dámskou.

Roku 1975 vznikla první kolekce spodního prádla, plavek a doplňků a začal otevírat první z momentálně velmi rozsáhlé řady obchodů Emporio Armani a Armani Jeans.

Portfolio značek skupiny Giorgio Armani se ve svých rozsáhlých kampaních obklopuje spoustou známých tváří. Tváří dámského spodního prádla Emporio Armani a kolekce Armani jeans byla vyhlášená sexy žena roku 2008 Megan Fox. Tato kráska narozená v roce 1986 nahradila módní ikonu minulých let Victorii Beckham.

Christiano Ronaldo se stal tváří značky Emporio Armani pro kolekce pánského spodního prádla a kolekci jeans na rok 2010. Tento nejdražší fotbalista, hráč Realu Madrid, tak vystřídal neméně sexy muže a elegána Davida Beckhema, který prezentoval značku Emporio Armani od ledna 2008. Následnou pánskou tváří značky Emporio Armani je celosvětově uznávaný tenista Rafael Nadal. Pro kampaně roku 2014 byl osloven italský plavec Luca Dotto.

Portfolio skupiny Giorgio Armani:
Giorgio Armani, Armani Collezioni, Emporio Armani, Armani Jeans, Armani Junior, Armani Exchange, Armani Casa.