Plavky všude, kam se podíváš

Léto už udeřilo plnou silou (ačkoliv podle kalendáře máme ještě stále jaro), a tak se chce každý rozumný člověk osvěžit u bazénu či moře. Anebo chce prostě jen nachytat trochu bronzu, díky kterému nebude vypadat jako tzv. vápenka či tvaroh.

Lormar Broadway Show

K obojímu je však zapotřebí plavek (pokud ovšem nejste vyznavači kultury nudismu). Naštěstí doba pokročila, a tak už dávno nejsou na výběr pouze celotělové pruhované plavky, ale vybrat si můžete z jedno či dvoudílných plavek s nepřeberným množstvím barev, vzorů, tvarů a střihů; plavky, které zvýrazňují vaše přednosti a skrývají nedostatky.

Asi se shodneme na tom, že vybrat si správné plavky, tak aby se v nich žena (muži obvykle takové problémy obvykle neřeší) cítila příjemně, sexy a hlavně aby se nemusela bát, že jí bude něco v nevhodnou dobu vykukovat. S výběrem by vám měli pomoci v každém obchodě, konečné rozhodnutí je však vždy na vás samotných. Ale pozor i plavky stejně jako každé jiné oblečení podléhá módním hitům, které je dobré mít při jejich výběru na paměti.

A jaké že plavky budou letos v létě v módě? Pánským plavkám letos vévodí světlé, pestrobarevné a hlavně odvážné plavky několika stylů, zejména typu boxerek, nebo šortek, ale do módy se vrací i plavky slipového střihu. Pánové se nemusí obávat a mohou si vzít i růžové, nebo levandulové.

Návrháři pak dávají dámským plavkám poměrně více volnosti, trendy tak nebudou žádné konkrétní styly, ale obecně to budou zejména pestrobarevné plavky evokující exotiku a retro. Ale ženy rozhodně neprohloupí ani se stále oblíbenými puntíky či květinové vzory.

Ať už si ponecháte ještě jednu sezónu vaše staré plavky, nebo si pořídíte nové, doufám, že si užijete krásné léto, při kterém z plavek nevyjdete.

lormarbeach