Podvazky pro intimní chvíle

Podvazkový pás Demetria - livia corsetti

Většina mužů se shoduje na tom, že podvazky jsou nejdráždivějším kouskem oblečení, které ženy nosí. Ano, není to jen nahota, která je přivede do varu, ale i rafinovaný podvazkový pás držící ty správné punčochy spojený například s korzetem rozpoutá jejich fantazii na plné oprátky a způsobí to, že budou po dotyčné ženě doslova hořet touhou. Jen málokdo by dnes dokázal spočítat, kolik manželství a partnerských vztahů dokázalo toto spojení oživit, či dokonce zachránit.

Klasickými černými nebo bílými podvazky nepohrdnou muži všech věkových kategorií a jsou také vhodné pro konzervativnější ženy, které s podvazky teprve začínají. Ne každá si totiž troufne hned od začátku postavit se před svého muže v podvazcích dráždivé červené či vínové barvy. S podvazky se však velká spousta žen poprvé setká až při svém svatebním dni; tento den by ale nemělo zůstat jen u jednoho „povinného“ podvazku pro štěstí, ale žena by se měla odvázat a pořídit si celý podvazkový pás i s bílými punčochami, aby byla jejich svatební noc opravdu výjimečná a nezapomenutelná.

Odvážní pánové a dámy pak dávají přednost barevnějším modelům. Pokud si k nim žena vezme ještě korzet, tak bude muž ještě spokojenější a žena s ním může zakrýt některé nedokonalosti vlastní postavy jako je například větší bříško. Celkový dojem pak umocní ještě boty na vysokém podpatku. Další variantou pro tento typ mužů jsou stylizované podvazky. Do běžných obchodů se nejčastěji dostávají podvazky pro tzv. Santovy pomocnice v období Vánoc, nebo červenobílá kombinace s křížem pro „nemocniční sestřičky“.

Pro ty nejodvážnější páry pak existují latexové punčochy. Jedná se však už o trochu dražší materiál vyžadující speciální údržbu. Zážitek, který díky nim oba prožijí, je však nesrovnatelný.

A co vy, troufly byste si na ně?

                Podvazkový pás Garter stockings S500                                Podvazkový pás Obsessive Showgirl                                Podvazkový pás s punčochy S307 - Obsessive