Kolekce plavek Zeybra ohromí vás i vaše okolí

Správný výběr kvalitních plavek je oříšek. Každá z nás máme jiné priority, ale určitě jsme rády, když nám to v plavkách sluší, a hlavně, když nám pohodlně sedí na těle. Měly by jít také s dobou, zakrýt nedostatky a upozornit na naše přednosti. A právě to spolehlivě dokáže nová kolekce plavek Zeybra od českého výrobce Fantasy.

Jak vybrat plavky podle typu postavy?

U každého typu postavy si můžete zvolit vhodný typ plavek. 

  • Postava typu hruška – máte silnější boky než pas a poprsí. Vybírejte plavky takové, které upoutají pozornost na vrchní část vašeho těla. Experimentujte se správnou velikostí a tvarem vršku, aby prsa hezky pozvedl a vytvaroval, zdůrazní se pak užší místo těla, tedy pod prsy. K tomu vybírejte správný tvar kalhotek, který dokáže například prodloužit nohy.
  • Postava typu jablko – vaše postava má plnější tvary a problematickou partií je hlavně bříško. Nevadí, zvolte jednodílné plavky a v případě dvoudílných ideálně tankiny, které si s tímto nedostatkem hravě poradí.
  • Postava typu přesýpací hodiny – máte to štěstí, že vašemu typu postavy sluší téměř jakýkoliv střih plavek. Zvolte klidně stylové plavky s vysokými výkroji v oblasti boků, dvoudílné ve stejných barvách nebo oblíbené bikiny.
  • Chlapecká postava – vaše boky, pas i hrudník mají stejnou šířku.  Sáhněte po dvoudílných plavákách ideálně s vrchním zdobeným dílem, který bude vaší štíhlé postavě mimořádně slušet.

Kolekce Zeybra vás ohromí

Určitě vás napadne, podle čeho nová kolekce plavek Fantasy Zeybra nese své jméno. Ano, je nápadná svým černobílým vzorem, který nechá vyniknout každé dámské postavě. Spodní díl s atraktivním vzorem má u této kolekce vyšší střih a zadní části jsou bezešvé s vykrojenější nohavičkou. Oproti tomu vrchní, který ve všech variantách vypadá velmi atraktivně, zaručuje pevné a pohodlné nošení, a přitom vám vytvaruje krásný a plný dekolt.  Můžete si zvolit i vrchní díl se zavazováním za krkem, kdy jsou košíčky ve spodní části jemně nařaseny a po obvodu je užší pásek na zavazování vzadu. Výhodou je, že se nemusíte s výběrem nijak omezovat, jelikož lze libovolně kombinovat spodní a horní díl v řádu zadaných velikostí jednotlivých dílů.