Léto se blíží a vy ještě nemáte plavky? Možná právě kolekce Tira bude pro vás ta pravá!

Téměř vždy, když se našich zákazníků zeptáme, jaké období v roce mají nejraději, bez váhání odpoví léto. Dovolené, teplo, koupání, prázdniny a spousta dalších důvodů dělají z léta čas, který si maximálně užíváme. I přesto se ale příprava na léto neobejde bez menších starostí. Tím je mnohdy výběr plavek, který dokáže potrápit nejednu ženu. Ale proto jsme tu my a hlavně kolekce plavek Fantasy s názvem Tira. Tyto plavky jsou natolik povedené, že už nebudete hledat jiné.

Značka Fantasy – trend, jehož popularita stoupá

Možná to bude znít zvláštně, ale samotná značka Fantasy vznikla úplnou náhodou. Po dlouhou dobu se zabývala “pouze” výrobou spodního prádla, ale stále hledala a zdokonalovala střihy, aby prádlo opravdu sedělo a to ve všech typech a velikostech. Proto se tvůrci rozhodli, že svou nabídku rozšíří o plavky, ve kterých se ženy budou cítit absolutně komfortně. Protože má značka ráda právě letní měsíce a jejich rozmanité  barvy, navrhli kolekci plavek Fantasy v pestřejších a příjemně sladěných barvách. Cíl byl jasný, chtěli, aby se každá žena cítila pohodlně a mohla nosit to, co se jí líbí. I tak ale působila neodolatelně a bylo přitom úplně jedno, jakou se pyšní velikostí. Což se jim podařilo a plavky Fantasy jsou jednoduše pro všechny ženy a trendem, jehož popularita stále stoupá.

Kolekce Tira – barevná a smysluplná elegance

Díky tomu, že značka Fantasy navrhuje různé střihy podprsenek i kalhotek, které se dají různě vzájemně kombinovat jak typy, tak velikostmi, množství žádaných kolekcí stále přibývá. A jednou z nejnovějších je také kolekce Tira, u která vás zaujme nápaditá elegance a krásné barvy. Jednotlivé díly vynikají jemným květinovým vzorem, který zaručuje, že v plavkách bude žena nepřehlédnutelná a terčem obdivných pohledů. V kolekci Tira vám nabízíme středně vysoké polobrazilky s vykrojenou nohavičkou nebo například model spodního dílu v elegantní černé barvě klasického střihu s po obvodu všitým vyšším vzorovaným lemem.

I u vrchních dílů se značka vyznamenala. Zvolit tak můžete nevyztužený vrchní díl v nejrůznějších velikostech, jemně vyztužené nařasené košíčky s kosticemi a nižším středem nebo také horní plavkový díl v elegantní černé barvě s jemným vyztužením a nařasenými košíčky s kosticemi a nižším středem. Plavky navíc lemuje úzký proužek se vzorem, díl sedí skvěle na těle a zaručuje velmi příjemné nošení. Výhodou také je, že u plavek lze libovolně kombinovat spodní a vrchní díly v řádu zadaných velikostí jednotlivých dílů.

Také vás kolekce Tira oslovila? Není nic jednoduššího, než nás kontaktovat a připravit se na léto nákupem této úžasné kolekce.