Stále se nemůžete rozhodnout, jaké plavky vybrat? Kolekce UNI může být správná volba

Každá žena je jiná, ale jedno máme všechny společné. Chceme se cítit příjemně, pohodlně a dost možná tak trochu nechávat vyniknout přednosti a šikovně schovávat případné nedostatky. A u jakého druhu oblečení je to více než nutné, nežli právě u plavek? Jejich výběr je někdy strastiplná cesta, ale pokud zvolíte kvalitu a správnou velikost, vaše mise může být téměř u konce. A pokud nejste zastánkyněmi nejrůznějších detailů, vzorů a kombinací barev, vsaďte na plavky Fantasy z kolekce UNI. Vždy platilo, že v jednoduchosti je krása a zde to platí dvojnásob.

Ach ty plavky…Je opravdu jejich výběr tak složitý?

Je pravděpodobné, že když tuto otázku položíte ženě, bez váhání odpoví, že výběr plavek je více než složitý. Dobám, kdy se ženy při těle musely halit do neforemných koupacích úborů, už dávno minuly a ani další ženy, které na své postavě shledávají nějaké nedostatky, nemusí mít z nákupu  plavek strach. Při výběru je důležité si uvědomit, že existuje několik druhů a ne všechny nám padnou. Stejně jako je tomu u spodního prádla, tak i v případě plavek je důležitý střih a styl. Některé dámy upřednostňují plavky dvoudílné a jiné nedají naopak dopustit na plavky v celku. Ale jisté je, že pokud vám plavky nebudou správně takříkajíc sedět, nikdy se v nich nebudete cítit dobře.

Vsaďte na ověřenou kvalitu plavek Fantasy například s kolekcí UNI

Protože si jistě všechny chceme pořídit padnoucí plavky, nejlepší je vždy vsadit na kvalitu. A tu už dlouhou dobu poskytuje značka Fantasy. Ta vyrábí nejen spodní prádlo, ale je pověstná krásnými, nápaditými a skvěle padnoucími kolekcemi pro všechny ženy. Značka navrhla plavky pro všechny ženské tvary a velikosti v pestřejších a příjemně sladěných barvách, ale vsadila i na jednoduchost a vytvořila krásnou kolekci UNI. Jedná se o jednobarevné plavky, ale nemyslete si, že jsou jakkoliv nenápadné. Vynikají zářivou růžovou barvou, temně modrou, klasickou černou i krásnou zelenkavou barvou.

A musíme potvrdit, že i u střihů se značka vyznamenala. V kolekci najdete například horní plavkový díl v elegantní růžové barvě s jemně vyztuženými košíčky s kosticemi a nižším středem. Tento střih košíčků a středně široký obvod podprsenky s bočními pružnými kosticemi zaručuje pevné a pohodlné nošení a vzhledem k tomu, že má podprsenka nastavitelná ramínka, lze díl jednoduše zapnout, nebo uvázat za krk. V kolekci najdete i oblíbené vyztužené push up košíčky trojúhelníkového tvaru v modré barvě nebo spodní díly ve vícero zmíněných barvách, střihách a velikostech.

Kolekce plavek s názvem UNI je tzv. celoroční a je tak ženám dostupná po celý rok. Pokud budete potřebovat s výběrem poradit, stačí se na nás obrátit.