Nevíte, jakým dárkem potěšit na Valentýna? Poradíme vám!

Svátek všech zamilovaných každý vnímá jinak. Někdo ho neuznává, jiný se na něj každoročně těší a vymýšlí, jakým dárkem by mohl potěšit milovanou osobu. Tento den lásky je totiž přímo stvořený nejen pro romantické okamžiky, krásné chvíle ve dvou, ale také pro různé druhy pozorností, kterými se dá udělat radost.

Mezi oblíbené dárky patří samozřejmě šperky, čokolády, květiny a na prvních místech se drží také spodní prádlo. Možná je to tím, že pánové jím umí potěšit nejen své ženy, ale do jisté míry taky sebe. Ale koupě spodního prádla má výhody i naopak, muži si ho totiž obvykle neradi kupují sami, proto uvítají, když je jejich partnerka potěší například kvalitními boxerkami s valentýnským motivem.

Vybrat spodní prádlo pro ženu nemusí být vůbec jednoduchý úkol. Vždy je důležité se zaměřit hlavně na kvalitu a zohlednění vkusu každé jedinečné dámy, jelikož každou by nemusela potěšit třeba luxusní tanga. Základem je také výběr správné velikosti, proto před koupí raději nahlédněte do naší velikostní tabulky, aby váš den zamilovaných nebyl nakonec spíše dnem rozhádaným kvůli špatně zvolené velikosti prádla. Pánům bychom proto spíše doporučili jako dárek zvolit kalhotky, u nichž je volba správné velikosti jednodušší, nebo některý z našich dalších tipů:

Potěšte noční košilkou

Košilka je perfektním dárkem nejen ke dni svatého Valentýna. Ženám velice sluší, a hlavně máte širokou možnost volby. U nás je seženete v mnoha barvách, velikostech, materiálech i délkách. Na den zamilovaných dokonce můžete zkusit trochu zaexperimentovat a zvolit svůdný červený kousek.

Vsaďte s županem na jistotu

Kdo by nemiloval župany. Obzvlášť v zimním období přijdou vhod, jsou nesmírně příjemné, pohodlné a přináší pocit uvolnění. Nechte se inspirovat naší bohatou nabídkou a zvolte ten, který se vám líbí nejvíc, jistě s ním svou milovanou potěšíte. A samozřejmě myslíme i na pány.

Stále nevíte, jaký koupit dárek? Darujte dárkový poukaz

Pokud stále váháte, tak jednoduše darujte svému protějšku dárkový poukaz. Ten potěší nejen ženy, ale také muže a vy si tak nemusíte lámat hlavu nad tím, jaký pořídit dárek. Poukaz neurazí, ba právě naopak, protože tak dáváte dotyčnému možnost volby. Vyhotovíme vám ho v jakékoliv hodnotě, a navíc k němu můžeme přidat text, který si přejete. Takže jestli vás napadá nějaké romantické vyznání, které chcete, aby zaznělo právě na den zamilovaných, rádi vám pomůžeme se právě třeba u poukazu vyjádřit.

A jak už je u nás zvykem, pouze u nabídky kvalitního zboží ani na Valentýna nezůstaneme. Rádi bychom vám nabídli také 15 % slevu na všechno nezlevněné zboží skladem, a kromě toho dopravu nad 1000 Kč zdarma. Tato nabídka platí od 9. do 11. února 2022, takže stihnete vše včas pořídit.

Ať už nakonec zvolíte jakoukoliv romantickou pozornost, přejeme vám, abyste si den svatého Valentýna užili a mohli dlouho vzpomínat na romantické chvíle strávené ve dvou.

Vaše VIP prádlo.