Plavky pro každou postavu – nebojte se barev!

Cítíte ve vzduchu příchod léta? Slunce, vodu, plavky… v tuto chvíli si nejedna žena povzdechne a hlavou se jí začnou honit myšlenky: „Co si vzít na sebe k vodě?“; „Potřebuji toho zakrýt co nejvíc!“; „Barva musí být neutrální, ideálně taková, která splyne s okolím.“; „Letos budu u vody oblečená jedině do neoprénu.“ A není to škoda? Návrháři a výrobci plavek připravili bohatou kolekci střihů, vzorů, materiálů a velikostí, ze které si KAŽDÁ žena vybere plavky, které budou její postavě slušet a černou barvu rovnou škrtáme. Pojďme si to spolu projít.

MENŠÍ PRSA

mensiprsaŽenám, které mají subtilnější hrudník, budou slušet výrazné barvy i potisky. Pokud chtějí dosáhnout plnějšího dekoltu, mají na výběr z plavek s push-up efektem ve formě dvou výztuží : 1. gel (vyztuží a zvedne prsa o jednu velikost), 2. double s výztuží gel/vzduch (vyztuží a zvětší prsa až o 2 velikosti). Módní dámské plavky s tímto efektem najdete u značek JOLIDON, Sielei nebo LORMAR. Gelová výztuž nejen nádherně vytvaruje poprsí, ale díky gelu je podprsenka plavek rychleschnoucí, protože uzavřená gelová kapsa nenasaje vodu.

malaprsabezvyztuze Plavky po pobytu ve vodě mění jen minimálně svoji hmotnost a tak bude dekolt vypadat jak ve vodě, tak na suchu přirozeně. Cenově se plavky pohybují od 819 Kč za horní díl a 359 Kč za spodní díl plavek. Velikost od 65 B.

Ne každá žena má ale ráda push-up efekt a na ty myslela kolekce plavek firmy BELLISSIMA, které jsou pouze vyztužené bez zvětšení objemu. Cena od 445 Kč. Velikost od 65 B.

VĚTŠÍ PRSA

vetsiprsaŽeny, ke kterým byla příroda štědrá, by měly vybírat z plavek, které prsům poskytují dostatečnou oporu pomocí kostic, širokých ramínek a výztuží. Pro ně je ideální vybírat z plavek české značky FANTASY, která šije plavky ve velikosti 65–110 obvod a košíčky B–I.

simonaPlavky oplývají svou hravostí barev, výraznějšími vzory a co je důležité – dají se libovolně kombinovat vrchní a spodní díly podle potřeby ženy. Firma Fantasy se rozhodla podporovat „normální“ ženské křivky a vyhlásila soutěž pro ženy plnějších křivek „Kráska plavek Fantasy“, kterou vyhrála Simona a stane se tak tváří plavek této značky pro rok 2016. Cenově se plavky pohybují od 1113 Kč horní díl a 423 Kč spodní díl.

CurvyCateTam, kde končí velikosti značky Fantasy, začínají velikosti firmy CURVY KATE, která vyrábí plavky pro kypřejší ženy (velikost 65–90, košíšky D-M). Tato značka z Velké Británie se dostává svojí kolekcí spodního prádla a plavek stále více do popředí a její kampaň „Každé tělo je krásné“, vzbudilo velký ohlas. Cena za horní díl je od 1269 Kč a za spodní díl od 468 Kč.

PLAVKY, KTERÉ NEUDĚLAJÍ PRŮVAN V PENĚŽENCE

Ten, pro koho je v této chvíli rozhodující cena, si může prohlédnout plavky z kolekce firmy MARIE MEILI, ve velikostech 70 – 85 obvod a košíčky C–D. Cena začíná od 369 Kč za horní díl a 299 Kč za spodní díl.

levneplavky

JAK O PLAVKY PEČOVAT?

Životnost plavek lze ovlivnit kvalitní péčí. Nové plavky je vhodné před prvním použitím proprat ve vlažné vodě. Pozor při nanášení opalovacích přípravků, jdou z plavek velmi špatně odstranit a mohou i změnit jejich barevnost. Po každém návratu z pláže nebo bazénu plavky hned vyjměte z igelitového sáčku nebo tašky, aby se nepoškodil jejich tvar a pořádně plavky vymáchejte ve vlažné vodě a nejlépe v ruce. Při praní v pračce raději volte program na ruční praní, plavkám vadí hlavně vysoké otáčky. Pro praní nepoužívejte aviváž, která snižuje elastičnost materiálů a díky tomu dochází k řídnutí plavek.

KOMPLETNÍ NABÍDKU PLAVEK UVEDENÝCH FIREM NAJDETE V NAŠEM E-SHOPU.