Proměna finalistky soutěže “ Kráska plavek FANTASY“ pro sezonu 2016

Jak již možná víte, naše mateřská firma Fantasy Italia s.r.o. navrhuje a vyrábí plavky pro ženy plnějších křivek pod značkou “ FANTASY“.

Plavky oplývají svou hravostí barev, výraznějšími vzory a co je důležité – dají se libovolně kombinovat vrchní a spodní díly podle potřeb uživatelek. Protože jsme se rozhodli podporovat “ normální“ ženské křivky – připadne nám totiž přirozenější, aby se žena cítila zdravá, vitální a v pohodě než se podřizovala nesmyslnému diktátu módy a týrala tak svoje tělo i svoji psychiku – vyhlásili jsme soutěž pro ženy plnějších křivek “ Kráska plavek Fantasy“.

Do soutěže se přihlásilo celkem kolem 50 žen, což je super, poněvadž v našich českých luzích se ženy, které mají nějaké to “ kilčo navíc“ všeobecně nerady vystavují, natož aby se nechaly fotit v prádle či plavkách 🙁 .Přišla nám spousta krásných a motivačních dopisů spolu s fotkami přihlášených žen a dívek.

Do závěrečného výběru se po hodinách důkladného přebírání dostaly 4 dívky. Nevybírali jsme jen podle krásy, souměrnosti postavy či velikosti poprsí apod., naše rozhodnutí ovlivnilo více faktorů. Musíme říci, že se do soutěže přihlásilo i hodně profi plus size modelek, které mají spoustu zkušeností se svojí prezentací, mají krásné profi portfolio fotek a těžko jim mohly , i když hezké, ženy s obyčejnými fotkami konkurovat. Jelikož naše akce – soutěž byla spontánní, vybrali jsme nakonec dívku “ z lidu“ , kterou baví vizážistika, částečně se jí i živí, zajímá se o módu a přitom studuje.Vítězkou se tedy stala Simona, krásná moravačka s hezkou tváří a postavou tak akorát. A toto je její dopis po vyhlášení výsledků:

„Tak jsem to focení katalogu vyhrála Jupíí,budu mít nové plavky !! 🙂 Díky moc všem a těším se,VIP prádlo !!!
I když to je focení pro plnoštíhlé, nemyslete si, že se ted cpu párkama a směju se, že můžu, když je to pro plnoštíhlé a mám to v kapse :-)) Celý život jsem hubla..od malička jsem měla problémy…..pořád dokola,znovu a znovu a znovu.. ale i já konečně před pár roky zatnula zuby a shodila 30kg… No….Pořád se stydím to sem napsat, ty mindráky v hlavě zůstanou asi pořád.

Je to vše na každém z nás..Každý se sebou může začít něco dělat..Je to vše v hlavě a o tom, chtít to dokázat.. Každý jsme nějaký…někdo přibere po kousnutí do jabka, druhému dělá neskutečný problém přibrat 1kg tuku nebo svalů… ale to je hezký,že nejsme všichni stejní, no ne? Vím, že nikdy hubená nebudu,ale to není důležité , hlavně se chci se cítit dobře!:-) Není to o nějaké měsíční dietě ,ale o celkové změně životního stylu- jde přece o naše zdraví!, zapojení pohybu do každodenního života, žádné trápení s dietama..jen pěkně zdravě papat a hýbat se.No,jak jednoduše to zní,že?

Je moc,moc fajn,že je ted obrovský boom zdravého životního stylu a kolem nás spousta motivačních obrázků,videí apd. Nakopává Vás to? Mě ano , ale pivečko,pizzu a zmrzlinu si určitě za žádnou cenu v létě neupřu!!! Všeho ale s mírou :-)“

6

Simona se tedy stala tváří plavek Fantasy pro rok 2016….a čeká nás krásné focení, uvidí se kde…že by moře??  Zaujala nás však velmi ještě jedna dívka – Hanka. Líbí se nám  její krásný přístup k sobě samé, i když jí okolí tvrdí všelicos o její postavě, ona se cítí dobře a krásná. Jako jedna z mála neměla profi vyretušované fotky, neměla naučené pózy a pohledy.

Po našem rozhovoru z ní ale čišela taková energie, nadšení a sympatie, že jsme se rozhodli věnovat jí celkovou proměnu a nafotit také krásné fotky ve spodním prádle Parfait by Affinitas – značka určená ženám plnějších křivek, kterou naše firma zároveň distribuuje. Podívejte se na fotky, jak se proměna povedla……Hanka i my jsme si focení společně užili a z proměny jsme nadšené. Společně s proměnou Hanka získala spodní prádlo, do kterého se při lekci bra-fittingu zamilovala, skvěle jí padlo a úžasně  slušelo. Mimochodem z původní podprsenky vel. 85D se dostala po bra-fittingu na vel. 75G :-).

A

 

BCD

EFH

GI