Reportáž z focení plavek Fantasy kolekce 2015

Naši milí zákazníci a pravidelní čtenáři našich rubrik,
rádi bychom se s Vámi podělili o naše zážitky z focení letošní kolekce plavek 2015. Plavky na tuto sezónu už máme vyvzorované a můžeme začít s focením.

01 02

Objednali jsme si krásné letní počasí se sluníčkem a modrou oblohou, i když sem tam se na nebi objevil nějaký ten mráček, žádná kapka z něj naštěstí nespadla a v den D jsme vyrazili do akce.

Naše vizážistka Monika si sbalila „několik nezbytných maličkostí“, bez kterých se i focení plavek neobejde a už nám nebránilo nic v tom začít fotit. Před samotným focením musí vizážistka modelku vkusně upravit a namazat olejíčkem, neboť kdo maže, ten jede 🙂

0304

0605

Opět jsme zvolili námi osvědčená místa vhodná k focení kolekce plavek, jako je krásné prostředí lázní Afrodita v Rajeckých Teplicích, kde jsme strávili celé dva dny a fotilo se i večer při západu slunce.

07 08

Pro dobrý snímek se musí udělat vše, což dobře ví náš fotograf David, který si neváhal lehnout na zem či se ponořit do bazénu. Někdy i modelka musela s vlasy pod vodu a nebo se naučit techniku splývání, samozřejmě, že pod odborným dohledem, u čehož jsme si všichni užili hodně legrace. Nakonec vše dobře dopadlo a fotka byla na světě.

0910

DSC04905 12

Zde přinášíme několik fotek naší pilné práce 🙂

1314

1516

17 18

Také jsme zavítali do uzavřené krásně zelené hotelové zahrady v jednom z ostravských hotelů, fotilo se také v zaplaveném lomu či v prostorách přírodního koupaliště.
Na všech místech byla výborná atmosféra a když se náhodou projevila na některém z členů našeho týmu únava, vždy se našel někdo pohotový, kdo nás svými kousky rozveselil.

19DSC04807

2122

I když práce probíhala od rána do večera, našli jsme si také chvilku na doplnění tekutin či energie ve formě chutného jídla. A kdo si myslí, že modelky nic nejedí, je na omylu. Naše Terezka papá ráda a často. Ale také velmi ráda provozuje různé druhy sportů.

23 24

Díky sehranému týmu, který jsme pro letošek doplnili o dvě nové modelky a za bedlivého dozoru majitelky firmy, nám všem šla práce pěkně od ruky. Kontrola prostě musí být. Nutno podotknout, že paní majitelka si všechny plavky sama navrhuje, neboť je to její velký koníček. Na celé kolekci pracuje již dlouho před samotným focením.

2527

Večer, ač znaveni horkem i prací, posilněni dobrým jídlem, jsme u sklenky vína vybírali ty nejvhodnější fotky, které jsme použili pro tisk kolekce plavek do katalogu.

28 29

Ten už v tuto chvíli najdete ve svých oblíbených obchůdcích a sami můžete ohodnotit plody naší práce. Nabídku plavek z kolekce léto 2015 najdete také na našich webových stránkách www.fantasyitalia.cz nebo na e-shopu www.vip-pradlo.cz.

30 31 32

33 34