Podvazky a jak na ně

Podvazky Seven'til MidnightPodvazky už dávno nepatří do dob minulých, ale stávají se čím dál tím víc oblíbenější u současných žen a to nejen v intimních chvílích. Podvazky totiž dokonale spojují funkčnost a eleganci; snad každá žena si v nich totiž připadá stylová a žádoucí.

Podvazkový pás má ale především udržet punčochy ve stále stejné poloze. Využívaly se zejména v době před vynalezením nylonek. Do té doby totiž ženy nosily punčochy vyráběné z hedvábí či bavlny, které samozřejmě nedržely na noze samy od sebe. Elastická vlákna ale způsobila revoluci a jisté uvolnění v oblasti nošení podvazků, které tak ztrácely své výsadní postavení v oblasti spodního prádla.

Podvazek Lormar Copper

Punčochy na rozdíl od punčochových kalhot tolik nehřejí, a tím pádem se v nich nohy tolik nezapaří (hlavně v létě jsou tak lepšími pomocníky žen, které musí, nebo chtějí vypadat elegantně). Navíc punčochy vypadají mnohem lépe, a pokud jsou kvalitní, tak se tolik netrhají.

A jaké podvazky, respektive podvazkový pás si vybrat? Za prvé podvazky musí na tělo dokonale padnout. Nikde by neměl odstávat, ale zároveň by se ani neměl zařezávat do kůže. Za druhé je důležité zvážit barvu, kterou by podvazky měly mít. Pokud je žena podvazková začátečnice a chce je běžně využívat, měla by nejdříve zvolit tradiční barvu, jako je černá, nebo bílá. Pokud chce podvazky pro zpestření postelových hrátek, může se klidně odvázat a koupit si červené, nebo vínové. Při jejich nošení by žena měla mít vždy napaměti to, aby její podvazky ladily s barvou spodního prádla, tedy zejména kalhotek (s podprsenkou se je vyplatí sladit v intimních chvílích, kdy stejná barva umocní celkový dojem, který žena vyvolává).

Celkově zde však platí jednoduché pravidlo stejné pro všechny druhy oblečení – žena se v něm musí vždy cítit příjemně. Pokud tomu tak není, nejspíš by ho neměla nosit.