Curvy Kate – nádherné spodní prádlo pro plnější poprsí

Curvy KateMáme obrovskou radost, že vám můžeme oznámit skvělou zprávu, která potěší zejména majitelky větších prsou. Po oblíbené značce Parfait do našeho e-shopu přibudou i úžasné kousky z kolekcí Curvy Kate.

Curvy Kate je poměrně mladá britská značka zabývající se výrobou spodního prádla. V oděvním průmyslu se pohybuje již od roku 2009, kdy vnesla svěží vánek do kolekcí spodního prádla poprvé. A čím, že si získala srdce tolika žen s velkými ňadry?

Kvalita a neotřelý design plavek a podprsenek ve velikosti košíčků D-K

Slovanské ženy byly od nepaměti známy opravdu ženskými tvary. Bohužel novodobé trendy nadržují spíše štíhlé figuře a sportovní postavě. Sehnat opravdu kvalitní padnoucí podprsenku s většími košíčky se tak může zdát jako nadlidský úkol. Díky Curvy Kate můžete tyhle starosti hodit za hlavu, protože nabízí opravdu širokou paletu hladkých i elegantních a pestrých podprsenek, do kterých se jednoduše zamilujete.

Curvy Kate navrhuje jak jednoduché hladké prádlo neutrálních barev, tak romantické kousky s kvítky a mašličkami. V každé kolekci se najde i elegantní a provokativní prádlo, které vypadá skvěle na velikosti 38, ale perfektně padne i baculce a navíc podtrhne její křivky. Zapomeňte na konfekční spodní prádlo šité na štíhlé modelky. Curvy Kate prodává prádlo testované na skutečných ženách – žádné nizoučké kalhotky, zapínání podprsenky na jeden háček a nízké košíčky, ze kterých vám prsa v předklonu hned vypadnou.

Tím, že se Curvy Kate specializuje na podprsenky od velikosti košíčků D, je zajištěno, že vaše prsa pozvednou a poskytnou jim oporu v dekoltu a na bocích. Za zmínku stojí také stabilní zapínání a širší zadní díl. To vše až do velikosti košíčku K. Kvalitní konstrukce a příjemné materiály společně s dobře promyšlenými střihy zalichotí vašim křivkám natolik, že jiné prádlo dost možná už nebudete chtít.

Curvy Kate nevyužívá profesionální modelky

… ale skutečné ženy se skutečnými tvary. Každý rok pořádá soutěž Star in Bra. Z několika stovek uchazeček je pak vybrána jediná dívka, která získá roční kontrakt se značkou Curvy Kate na natáčení reklamních spotů a focení katalogů.

A jaké jsou podmínky účasti v soutěži Star in Bra? Přírodní poprsí velikost D+, ženské křivky a charisma. 🙂

Ocenění od profesionálů

Tato značka sklidila úspěch nejen u zákaznic a jejich mužských poloviček, ale i u odborné poroty UK Lingerie Adwards. Od roku 2011 je značka Curvy Kate pravidelně mezi nominovanými na značku roku specializující se na prádlo pro ženy s velkými ňadry. V roce 2012 obdržela také cenu za soutěž Star in Bra.

První kousky z kolekce 2014 můžete zakoupit exkluzivně v našem e-shopu.

Při nákupu věnujte pozornost britskému číslování. Zde je tabulka velikostí. Nevíte si rady s výběrem velikosti? Využijte naši poradnu. Rádi vám pomůžeme vybrat prádlo, které vám padne nejlépe.

Ať už zvolíte pohodlnou podprsenku nebo sexy krajky, buďte svá a milujte své tělo. Právě pro takové ženy je značka Curvy Kate.

Vaše VIP-pradlo