Ráno zima, odpoledne teplo – co je to? No přece babí léto!

Už je to tu, léto tatam a rosničkáři nás tak trochu straší, že z plavek skočíme skoro rovnou do kožichu a sněhulí. My se ale rozhodit nenecháme, věříme totiž, že babí léto bude a náležitě si ho vychutnáme 😊. Na babí léto se těšíme, i když nás umí potrápit při výběru vhodného outfitu na celý den. No znáte to určitě i vy, jsou dny, kdy už se ráno na poli válí mlha a v horším případě musíte vytasit škrabku na okno u auta, ale odpoledne je to zas na krátký rukáv, šaty, kraťasy. I přes to všechno a občasnou pavučinu v obličeji, která je mokrá od ranní rosy, je babí léto úžasné a alespoň si můžeme oblékání vychutnat a 3x denně vyměnit outfit.
Vlastně možná 4x, protože i oblečení na noc můžeme střídat zrovna podle nálady a hlavně počasí – některé dny si dámy dopřejí sexy lehkou košilku, pánové z pyžama pouze trenýrky a jiné dny naopak hřejivé a „ňuňavé pyžámko

Co nesmí chybět za každého počasí?

No přeci spodní prádlo! A nemůže být ledajaké. Určitě se shodneme na tom, že ať jsou ještě dny teplé či už chladné, nejvíce nám je dokáže zprotivit prádlo, které neustále tlačí, škrtí a pne nebo není podporou tam, kde má být. Pro nástrahy všedních dní se jednoznačně nejlépe hodí prádlo pohodlné, bezešvé či v případě podprsenek bezkosticové. Nezapomeňme však, že základem úspěchu je hlavně správně zvolená velikost a střih. Dámy určitě ví, o čem je řeč. Jenže ani pánové to nemají s výběrem spodního prádla vždy zrovna jednoduché, a i zde je pohodlí obzvláště důležité.

Tip, jak vyzrát na počasí babího léta a být sexy?

Milé dámy, zkuste vrstvení, kdy můžete v odpoledních hodinách některou z vrstev bez obav vynechat a být rafinovaně sexy. Jak na to? Jednoduše oblečte například sexy černou braletku, na ni blůzku a vrchní sako. Ráno vyzrajete na nízké teploty a odpoledne můžete vynechat blůzku a lehce nechat vykouknout krajky – ano tento trend není pouze privilegiem hvězd Hollywoodu. Uvidíte, že se budete cítit skvěle, rafinovaně sexy a zároveň decentně.

Co se vybaví vám, když se řekne babí léto? Schválně nám to napište a klidně ukažte model, který podle vás k babímu létu jednoznačně patří.