Umíte být hraví a rošťáčtí?

Léto zdaleka nekončí

Léto je v plném proudu, tak pojďme do druhé poloviny vkročit hezky zvesela a pořádně si to užijme! Vždyť budeme zase rok čekat. Léto si žádá veselé barvy, vzory a můžeme si dovolit trochu té „divočiny“. To platí pro dámy i pány!
No přiznejte si, kdy jste se naposledy oblékli vesele, hravě a tak, že všechny pohledy kolemjdoucích patřily jen vám? Nebo naopak, kdy jste šli po ulici a nemohli na někom oči nechat? Teď vás asi napadl protějšek, který byste nejradši pozvali k sobě domů, ale takhle to tentokrát nemyslíme 😊. Takže vážně! Nudných outfitů je všude kolem nás víc, než je potřeba. Nebojte se vykročit ze stínu a zazářit trochou originality, vždyť je to zábava a o tu v létě přeci jde!

Máte ve skříni kousek odvážný střihem či vzorem?
No pojďte, zahrabte dospod komínků a rozhrňte tu řadu zavěšených ramínek. Kolik tam takových kousků je? Našli jste tam také něco s veselým potiskem? Nic moc, že? Možná tak ponožky nebo maximálně legrační trenýrky na nás vykouknou ze šuplíku většiny českých skříní. Buďte v klidu, jsme na tom skoro všichni stejně.
Právě proto jsme si zamilovali veselé originální prádlo a oblečení značky John Frank.
Dovolte si být rošťáčtí, vždyť humor je v kurzu a letos obzvlášť potřeba!

Módou lze vyjádřit náladu, povahu i názor
Není nic jednoduššího než oblečením ukázat svůj smysl pro humor, sarkasmus, originalitu nebo třeba lásku ke zmrzlině, donutům či žhavému chilli. To, že zrovna John Frank zvolil donuty na pánské prádlo a zmrzlinu na dámské je samozřejmě naprostá náhoda :-D. A takové veselé pyžamo dokáže vykouzlit úsměv při usínání i hned ráno při probuzení.

Jste přeci jen spíš tak trochu konzervy?
Vrchní vtipálek se do potisků obleče klidně od hlavy k patě, ale to také nemusí být gusto všech. I decentnější kombinace mohou být hravé, veselé a cool, a to dokonce i u formálních outfitů. Všimli jste si, že často vykukují pánům manažerům veselé ponožky z nohavice od obleku? A proč by ne 😊.

My osobně nedáme z jednodušších kousků dopustit na jednobarevná trička doplněná o hravý detail a ultra pohodlné teplákovky, které jsou nejen pro chladnější letní večery naprosto „must have kousek“. Super teplákovku do každého šatníku!

A pánové, nezapomeňte, léto ještě rozhodně nekončí! Ať už na pláži u moře nebo u bazénu v Česku, můžete být v plavkách s top vzory nepřehlédnutelní!

Pochlubte se nám svými nejoblíbenějšími veselými kousky oblečení – označte nás na své Instagram fotce a přidejte #hravepradlo #vippradlo 😉.
Vaši kreativitu oceníme! Do zprávy vám za označení zašleme unikátní slevový kód ve výši 15 % 😉.