Spodní prádlo Fantasy je luxus, který si zamilujete

Když vybíráme spodní prádlo, obvykle se zaměřujeme na několik věcí. Tou první zpravidla bývá jeho vzhled. Jaký má konkrétní prádlo střih, která barva by nám slušela nejvíce, jestli je dozdobené například krajkou a mnoho dalšího. Následně se snažíme zjistit, jestli nám sedí a jak se v něm cítíme.

Jak my ženy víme, samotný výběr prádla nebývá jednoduchý. Důležité je se vždy zaměřit na kvalitu, protože pouze v kvalitním spodním prádle se můžeme dlouhodobě cítit opravdu dobře. A protože to my ve VIP prádle dobře víme, naskladnili jsme pro vás prádlo značky Fantasy. Jedná se o velice módní a praktické kousky, na jehož doplnění naše zákaznice dlouho čekaly. Navíc se jedná o ještě více vylepšené modely, které zaručují pohodlnější nošení a lepší funkce.

Je spodní prádlo Fantasy něčím výjimečné?

Co musí spodní prádlo splňovat, aby mohlo být výjimečné? Základem je určitě kvalitní materiál, bohatý výběr velikostí, střihů a určitě aby krásně vypadalo. Protože toto všechno prádlo značky Fantasy s přehledem splňuje, tak ano, dá se říci, že je výjimečné. Což nám ostatně rády potvrzují i zákaznice, které se k němu s oblibou vrací.

Vylepšené modely značky Fantasy

Můžeme konečně říci, že se čekání vyplatilo a my vám můžeme představit ještě lepší a kvalitnější modely spodního prádla značky Fantasy.

Podprsenky

  • Dámská podprsenka 3D Spacerjedná se o lehkou a vzdušnou podprsenku, která výborně odvádí pot z těla. Díky tomu se v ní budete cítit maximálně pohodlně a svěže v jakékoliv situaci. Je k zakoupení nejen v klasické černé barvě, ale také bílé a tělové.
  • Dámská podprsenka Fantasy 15815 – podprsenka, která je nevyztužená a ve vrchní části je působivě dozdobená krajkou. Její krásný vzhled ještě navíc uprostřed košíčků dotváří stříbrná ozdoba se štrasovým kamínkem. Ramínka jsou u ní nastavitelná a vysoce pohodlná. Koupit ji můžete nejen v černé, ale také tělové barvě.
  • Podprsenka Fantasy 15807 – celokrajková podprsenka braletkového střihu, která bude slušet každé ženě. Navíc má délkově nastavitelná ramínka a košíčky, které perfektně sedí na poprsí. Máme černou i tělovou variantu.
  • Push up podprsenka Fantasy 15801C – u této podprsenky známé značky vám měkké pěnové výplně vytvarují opravdu plný a nádherný dekolt. Podprsenka je hladká, mezi košíčky je dozdobena krajkou a třpytivým kamínkem. Krásná je i její černá varianta.
  • Dámská podprsenka Fantasy 15811 – hledáte podprsenku, ve které se budete cítit sebejistě po celý den? V tom případě je tento typ přesně pro vás. Tato podprsenka spolehlivě udrží i větší poprsí a dodá mu přirozený vzhled.
  • Kojící podprsenka Fantasy 15883 – myslíme samozřejmě i na maminky, které hledají vhodné podprsenky během kojení. U tohoto typu se košíčky snadno odepínají díky pohodlnému klipsu a z vnitřní strany podprsenky je všitá bavlněná látka na vložení kojící prsní vložky. Kojící podprsenku nabízíme v mnoha velikostech a v černé nebo tělové barvě.
  • Dámská push up podprsenka Fantasy 15801B – celokrajková push up podprsenka braletkového typu. Umí vytvarovat krásný a plný dekolt a její všitá ramínka jsou lehce délkově nastavitelná.

Kalhotky

  • Dámské kalhotky Fantasy 15830tyto oblíbené kalhotky jsou z jemného mikrovlákna a mají klasický střih. Jsou lemované jemnou a pružnou krajkou, a navíc je do jejich vnitřního dílu zapracován bavlněný klínek pro komfortní nošení.
  • Kalhotky Fantasy 15831 – krásné bílé vyšší kalhotky, které umí skvěle vytvarovat postavu pod oblečením, jelikož mají mírně stahovací efekt. Mají všitý širší klín, který je z vnitřní strany podšitý bavlněnou látkou pro komfortní nošení. Kalhotky jsou nabízeny také v tělové a černé barvě.

V nabídce produktů Fantasy určitě nepřehlédněte ani podvazkový pás z měkké květinové krajky. Ten má 4 nastavitelné elastické pásky končící zapínáním, které jednoduše připnete ke své punčošce. Jedná se o opravdu krásný doplněk, který doplní váš intimní outfit k dokonalosti a nenechá žádného muže chladným.

Věříme, že se vám naše novinky z řad spodního prádla značky Fantasy budou líbit a osloví vás stejně jako spousty našich dalších věrných zákaznic. Fantasy je výjimečná značka, jejíž kousky by měla poznat a užívat si každá dáma.