Trenýrky, slipy, boxerky nebo tanga?

Říká se, že pokrok nezastavíš, a to se stalo i v sortimentu pánského spodního prádla. Pryč jsou doby, kdy pánové měli jen omezené možnosti ve střihu, o barvě a materiálu ani nemluvě. Jaké jsou tedy možnosti a nabídka spodního prádla pro muže?

TRENÝRKY

Pa nske  pra dlo_VIP-PRADLONošení tohoto spodního prádla sahá až do dávné historie, už staří Římané nosili obdobu dnešních trenýrek. Na výsluní módy se dostaly ve 20. letech minulého století a v roce 1934 byl přidán do prádla větrací otvor. Pánové nám dají za pravdu, že trenýrky jsou ultra pohodlné, nikde neškrtí, mají volnější nohavičku a díky tomu nedochází nikde k zařezávání nebo k jiným omezením v pohybu. Nohavičku můžete mít ve dvou délkách.

trenyrkyTo, že trenýrky nepatří do starého železa, prokazují i světové značky jako Emporio Armani, Calvin Klein, Mustang a další, kteří stále navrhují a šijí toto spodní prádlo a tak můžou trenýrky vypadat přitažlivě a sexy.

Škála barev a motivů je nepřeberná, od základní černé a šedé až k modrým, červeným, žlutým, různě širokým proužkům a kostičkám. Materiál 100 % bavlna.


SLIPY

Pa nske  pra dlo_VIP-PRADLONejznámějším nositelem slipů je bez pochyb Superman, ten je nosil dokonce tak, aby byly vidět. Slipy se bohužel v dnešní době dostávají trochu do pozadí, i když důvodů proč je mít ve svém šatníku je několik. Jsou vhodné pro sport, kdy umožní stabilitu a při držení pánského přirození u těla. Nohavička se nerýsuje pod kalhotami. Materiálové složení je příjemná bavlna a elastan, který zaručuje pružnost.

slipyrada


BOXERKY

 Pa nske  pra dlo_VIP-PRADLOV současné době se do popředí prodeje spodního prádla pro muže dostávají boxerky. Jde vlastně o kombinaci trenýrek a slipů. Boxerky nevyhledávají jen muži, ale jsou i v hledáčku zájmu žen. Střih a materiál, který přilne k tělu, dává možnost vyniknout mužské postavě, na které spočine nejedno oko žen. Pro muže zároveň zajišťuje komfort v podobě pocitu uvolněnosti při jakémkoliv pohybu.

Vhodné je si zvolit takový střih boxerek, který padne vašemu tělu, například muži se silnějšími stehny, kteří nechtějí aby je nohavička táhla, by měli volit zapošitý střih, tedy bez spodního lemu.

boxerkyrada1boxerkyrada2

Pas je vyřešený buď širokou gumou, na které je značka výrobce po celém obvodu, nebo slabší gumou, která je perfektně zapracovaná do materiálu boxerek a jen na přední straně najdete značku výrobce.

Pa nske  pra dlo_VIP-PRADLOMateriálů pro boxerky je celá řada. Ve valné většině jde o složení bavlny, elestického vlákna a lycry, aby byly pěkně pružné. Velikou oblibu si teď získávají boxerky s příměsí vlákna MODAL, které jsou velmi jemné a působí jako druhá kůže. A za zmínku stojí určitě i boxerky s příměsí bambusového vlákna, které má tu vlastnost, že dokáže eliminovat až 70 % bakterií, má výborné termoregulační účinky a až 4x rychleji odvádí pot z těla ven.

Velké oblibě se těší značky Emporio Armani, Guess, Jolidon, Cornette. I tady platí, že máte možnost vybírat z nepřeberného množství barev a vzorů. Jednobarevné, hladké nebo pruhované, kostičkované vzory a v nabídce nechybí ani veselé valentýnské a vánoční motivy.


PUSH-UP EFEKT, TANGA A EROTICKÉ PRÁDLO

V neposlední řadě máte možnost si vybrat pánské boxerky s push-up efektem, při kterém se přirození opticky zvětší (princip funguje díky všité vnitřní kapsičce, nejedná se o žádnou nepřirozenou výztuž).

Odvážnější muži můžou zvolit pánská tanga. A v kompletní nabídce nemůže chybět ani erotické prádlo
pro zpestření intimních chvil.

tangaradaerotickeradapushpapboxerky

KOMPLETNÍ NABÍDKU PÁNSKÉHO SPODNÍHO PRÁDLA NAJDETE V NAŠEM E-SHOPU.