Recenze na Curvy Kate Roxie

Screen Shot 10-09-14 at 01.25 PM 002Základní informace:
Značka: Curvy Kate
Model: Roxie Night/Silver
Velikost: 32DD (EU 70E)
Střih: Plunge (nízký střed)
Složení: 56% polyamid, 27% polyester, 17% elastan
Obvod nenatažený: 66cm

Podprsenka i kalhotky jsou krásné tmavě modré barvy se stříbrným podkladem, který prosvítá pod modrou krajkou. Střed podprsenky i kalhotek je pak zdoben bílo-modrými mašličkami. Zadní část kalhotek a obvod je ze síťoviny. Proto se u kalhotek nelekněte, jako se stalo mně, že jsou zezadu půhledné.

Kalhotky nejsou příliš vykrojené a jsou poměrně vysoké. Rozhodně to ale není na škodu. Podprsenka je vyztužená střihu plunge s velmi nízkým středem. Je tedy vhodná do hlubšího výstřihu a umí udělat opravdu hezký dekolt. Prsům dá pěkný kulatý tvar a i když mají košíčky švy a na okrajích je krajka, tak se podprsenka ani pod upnutým tričkem nerýsuje.

Screen Shot 10-09-14 at 01.25 PM 001Screen Shot 10-09-14 at 01.24 PM 001

Kostice podprsenky nejsou ani příliš široké ani příliš úzké. Mají tvar poměrně širokého písmene U, ale nejsou vysoké, ani v podpaží ani uprostřed na hrudníku. O košíčkách podprsenky bych řekla, že jsou spíše mělčí. Obvod je užší, než obvykle nosím, ale na pohodlnosti to podprsence neubírá. Je mi velmi pohodlná a dobře se nosí. Velikostně bych řekla, že odpovídá velikosti 32DD.
Celkově je pro mě Curvy Kate Roxie velkým překvapením, ale v dobrém slova smyslu.

Kompletní recenzi si můžete přečíst na mém blogu.

Autorka blogu AbracaBra