Co vše můžete udělat pro svého miláčka

Jak předejít zklamání?

Vánoce se kvapem blíží. Leč nedávno skončily letní prázdniny, máme tu začátek října a s ním už jen pár kroků ke štědrovečerní večeři. Vybírání dárků občas dá pěkně zabrat a dárci i obdarován jsou ze situace celí nesví. Přinášíme vám několik tipů, čím můžete obdarovat svou milovanou polovičku nebo děti.

Při výběru oblečení občas dochází ke zklamání z druhé strany. Nezanevřete na tento dárek. Jen na to jděte jinak.

  • Nesnažte se ženám koupit podprsenku. Pánové často velikost skutečně neodhadnou a ženám je to velmi nepříjemné. Zacilte se raději na župánky, košilky nebo hezké pyžamo.
  • Že ponožky nikdo nechce? Omyl! Musíte jen vybrat ty správné. V naší nabídce najdete celou škálu veselých a vtipných ponožek.

Potěšte svá dítka užitečným dárkem

Je známým úkazem, že děti měkké dárky příliš nevyhledávají. Překvapte je tím, že jim nadělíte naprosto jedinečně kousky, kterými se rády pochlubí svým kamarádům.

Veselá pyžamka

Dětská pyžama jsou unikátní svými jedinečnými potisky a vysoce pohodlným materiálem. Které dítě by nepotěšilo pyžamo s jeho oblíbenou postavičkou? Snoopy, hrdinové z Disney pohádek, zvířátka nebo Transformers.

Zvířecí overaly

Je vaše dítko rádo zachumlané? Nezapomeňte ani na naše overaly. Pyšní se hřejivým materiálem, kapucí a kapsičkami. Jistě vás nadchnou overaly ve stylu zvířete. V nabídce máme například dráčka nebo kravičku. Zvířecí overaly navíc mají ocásek a na kapuci našitá ouška.

Co ocení váš muž?

Je váš muž rád schoulený u televize, často chodí do společnosti nebo má jen rád pohodlí? V každém případě si dárek vyberete.

Příjemná na dotek…

Dopřejte svému protějšku luxus v podobě triček Emporio Armani nebo Guess. Díky různorodosti střihů najdete ten vhodný pro každého muže.

… i na pohled

Vyberte svému muži hezké spodní prádlo. Už vás nebaví jeho seprané boxerky? Zkrátku mu pořiďte nové! John Frank, Calvin Klein nebo Armani? Stačí kliknout.

Ponožky trochu jinak

Pánové dostávají ponožky pravidelně. Překvapte je změnou. Co byste řekli na obrázky piva, hamburgeru, tučňáků, pizzy nebo třeba donutů? John Frank to umí zařídit! Věděli jste, že barevné ponožky se běžně nosí i k oblekům?

Čím dostanete ženy?

Dámy naopak potěšíte kousky, ve kterých si mohou plně užít svou ženskost a budou mít jistotu, že se líbí i svému partnerovi.

Sexy košilka potěší oba

Velmi vhodným dárkem jsou noční košilky. Vyznačují se pohodlnými střihy, které krásně zvýrazní ženské přednosti. Naopak sexy košilkou z průsvitné látky potěšíte jak sebe, tak svou partnerku. Jaké košilce dáte přednost?

Příjemný župánek

Během zimních dní, ale i po cestě z koupelny do ložnice dámy ocení krásné župánky. Mají ideální délku až pod zadeček a pásek, který krásně zvýrazní ženiny ladné partie. Kapuce a kapsičky už jsou jen bonusem k absolutní pohodě.