Dokonalá sportovní podprsenka – Panache Sport

PanachecoralŘíká se, že sport bolí. Možná, že kdysi dávno vzniklo toto spojení díky ženám a jejích poprsí. Pánové ani netuší co to je, když prsa, díky sportovnímu výkonu, začnou poskakovat sem a tam někdy i o 20 cm, což způsobuje nejen nepohodlí, ale i bolest. Pokud prsa nemají dostatečnou podporu, můžete si velmi vážně poškodit prsní vazy a docílit tím ochabnutí celého poprsí. V současné době je možné díky revoluční podprsence, kterou firma Panache vytvářela tři roky a dostala název Sport, těmto problémům předejít.

Podprsenky na sport pochopitelně existovaly, ale fungovaly na principu komprese, tedy stlačení poprsí k hrudníku. Některé sportovní podprsenky ani tohoto nebyly schopné, a tak výrobci doporučovali nosit několik podprsenek přes sebe. To je ale minulost díky Panache Sport podprsence, která byla uvedena na trh v roce 2011 a hned další roky na to získala ocenění jako Nejlepší sportovní podprsenka roku 2012 a 2013, kterou uděluje UK Lingerie Awards.

PanachebarvyA v čem je podprsenka Panache Sport tak zázračná?
Prsa nestlačuje, ale naopak odděluje od sebe, tím se dosáhne o 83 % menší pohyblivosti prsou ve všech směrech, než u běžných
sportovních podprsenek. Panache Sport má i kostici, která je vložena do silikonového pouzdra. Prsa i při sportu dostanou dokonalý tvar a podporu a vy vypadáte žensky. Prodyšný materiál, polstrované košíčky, vhodný tvar, široká nastavitelná ramínka, zapínání na tři háčky s možností sepnout ramínka na zádech do kříže, to všechno jsou další výhody této podprsenky.

Velikost podprsenky je v široké škále – 65 – 90 cm; košíčky B–K.

Panache sport_VIP-PRADLOPanache sport_VIP-PRADLO

Podprsenka Panache Sport dokonale podrží prsa, zabrání chvění, zploštění a bolesti při sportu. Navíc budete vypadat sexy, co víc si přát? A jak vypadá podprsenka na reálných ženách? Podívejte se.

Pancherealnezeny