Zajímavosti z módního světa spodního prádla za rok 2017

Tu největší pozornost na sebe strhla podprsenka Victoria’s Secret, kterou úchvatně vynesla naše Karolína Kurková na nejsledovanější přehlídce prádla světa. Nese jméno Hearts on Fire Diamonds Fantasy bra a její hodnota je 6,5mil dolarů. V pánském prádle vévodí nejluxusnějším kusům vlněné boxery pařížské značky Hermés, kterých pár vyjde na neuvěřitelných 500 dolarů.

Karolína Kurková pro Victoria's Secret Hermes-Woven-Boxer_Calvin_Klein

Absolutními bestsellery roku 2017 se staly dámské bavlněné kalhotky Calvin Klein Carousel a pánské boxery Steel Micro taktéž od tolik oblíbeného newyorského návrháře Calvina Kleina.

1797210_selena-gomez-naostro-bez-kalhotek-v0

Ale nejspíše není třeba se vůbec trápit, že v našem prádlovém šuplíčku ještě například takovou podprsenku s diamanty od Victoria’s Secret nemáme, protože hvězdy jako Selena Gomez razí zcela opačný směr – často nenosí spodní prádlo vůbec.

Jiné hvězdy, například ty z filmového průmyslu, se zase naopak postaraly o jedny z nejzajímavějších kousků, které rok přinesl. Dita von Teese nebo Megan Fox si na své filmové slávě a kráse svého těla postavily další úspěšný business – vlastní značku spodního prádla.

Ditu von Teese v jejím návratu k vznosné módě 40-tých a 50-tých let, klasické materiálové luxusnosti a povýšení obsáhlých setů spodníh prádla na totální ztělesnění módní obsese jen tak rychle něco nepřekoná.

A Megan Fox v jejím svůdném prádle budou jistě následovat spousty žen, které si budou přát zopakovat její silný sex-appeal.

Pokud se zadíváme do budoucnosti, kam se trendy budou vyvíjet, tak zřejmě nejdůležitější věcí se stane materiál. Budeme ctít organické a funkční materiály, které budou ohleduplné k nám i k přírodě. Designéři slibují pohyb mezi mantinely značek Nike a Vivenne Westwood, nemusíme se tedy obávat, že bychom byli o cokoliv ochuzení.